Zlaté raňajky so Zuzkou Vráblovou a Ďusim Langom
Piatok 25. Septembra 2015
Autor: Boardlife

0 komentárov

Zlaté raňajky so Zuzkou Vráblovou a Ďusim Langom

Zaujímavých športov je na Slovensku veľa, aj takých v ktorých dosahujú naši športovci skvelé úspechy. Veľkou škodou je to, že o týchto úspechoch v športoch mimo mainstream sa v „normálnych“ médiách často nehovorí. Preto sme radi, že sme mohli osláviť dve zlaté medaile aj mimo komunitu.

Streda 23. septembra, areál Wakelake na Zlatých Pieskoch. Kávička, croissant, citronáda, torta a dve zlaté. Ak nás pravidelne sledujte, viete že na uplynulých majstrovstvách Európy a Afriky vo wake & wakeskate v Taliansku uspeli aj naši zástupcovia vo wakeskate kategórii. Konkrétne Zuzka Vráblová (niekoľkonásobná majsterka sveta a Európy) a Július „Dusi“ Lang si vyjazdili prvé miesta. Zuzka samozrejme za dievčatá a Ďusi za juniorov na wakeskate.

Túto skutočnosť sme oslávili spolu so zástupcami „klasických“ médií ako TA3, RTVS, Pravda a ďalších. Wakelake prichystalo chutné raňajky a zopár ukážkových jázd Zuzky a Ďusiho. Predsa len zástupcovia spomenutých médií tak často s wakeskate do styku neprichádzajú. Čerešničkou na torte bola torta s milou fotkou našich reprezentantov. Je super, že sa úspechy športu, ktorý nesledujú desaťtisíce divákov u nás, dostanú aj mimo komunitu.

Pri tejto príležitosti sme si cvakli zopár fotiek, pokecali a strávili príjemné dopoludnie na bratislavskom vleku. Zuzke, Ďusimu, ale vlastne všetkým, čo reprezentujú Slovensko v hocakej činnosti, alebo športe prajeme, nech sa vám darí, nech s hrdosťou nosíte slovenský znak. Možno nikdy nebudete v telke, možno nikdy o vás nebudú písať v novinách, no vecte, že váš úspech teší každého z nás.

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: zuzka vrablova red bull julius lang dusi wakeskate

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!