Kavečany session - Nguyen, Tury, Keke, Bodnár v zimnom tlaku
Štvrtok 30. Januára 2014
Autor: Ďuri Tury

0 komentárov

Kavečany session - Nguyen, Tury, Keke, Bodnár v zimnom tlaku

Zime sa veľmi asi túto sezónu nechce. Podmienky na toto ročné obdobie nie sú veľmi optimálne. Po dňoch, kedy teploty boli nad bodom mrazu konečne Slovensko zasiahlo sneženie. Inak tomu nebolo ani v Košiciach. Preto sme využili príležitosť a vybehli na lokálne stredisko Kavečany, ktoré je vzdialené od centra mesta asi 20 minút. Iniciátorom jazdenia bol Denis Nguyen.

Kavecany session

Tak sme sa stretli naložili techniku a išli na svah. Momentálne v snowparku je osadený rovný grindbox a rovná tyčka. Stále čakáme či už na umelý, alebo prírodný sneh. V skromných podmienkach a hejte od jedného lyžiara sme osadili nakoniec 8 metrový guľatý rail, ktorý sa stal súčasťou pojazdu. Nakoniec došli aj ďalší košickí jazdci ako Tomáš Bodnár, Martin Gregor známejší ako Keke a support dal aj Rišo Tury, ktorého určite netreba predstavovať. Pre mňa to bolo prvé točenie snowboardingu, ktoré nedopadlo podľa mňa najhoršie. Veď posúďte sami.

By Ďuri Tury 

Hodnotenie:

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!