Back to school alebo ako vybrať ten správny batoh do školy
Streda 03. Augusta 2016
Autor: PR
Foto-video: snowboard-onlilne.sk
0 komentárov

Back to school alebo ako vybrať ten správny batoh do školy

Čas od času každý potrebuje vymeniť batoh do školy. Buď už pre to, že starý sa rozpadáva a dosluhuje, alebo len pre to, že je super kúpiť si niečo nové. A na čo sa pri kúpe školského batohu zamerať?

1. - Veľkosť volíme logicky podľa toho, koľko v ňom nosíme vecí, ale aj podľa toho, či do školy berieme notebook, nebo nie. Výrobca vždycky udáva, aký veľký vystužený vačok na notebook batoh má.

2. - Kto do školy nosí len menší tablet, mal by vyberať z modelov, ktoré majú menší integrovaný vystužený vačok práve na tablet. Ale vzhľadom k tomu, že toto zariadenie zas až toľko miesta nezaberie, dá sa kúpiť zvlášť obal na tablet a potom už ho môžeme nosiť v čomkoľvek.

3. - Batoh do školy by mal mať dostatočne široké a ideálne polstrované popruhy, aby sa pri väčšom zaťažení nezarezávali do ramien.

4. - Šikovné sú rôzne ďalšie vačky na kľúče, puzdro, peňaženku, alebo fľašku s vodou. Hodí sa aj vystužený vačok na telefón a slúchadlá, alebo slnečné okuliare.

5. - Niektoré modely mávajú skryté vačky na cennosti, ktoré sa hodia, pokiaľ nechávame batoh občas niekde bez dozoru.

6. - Podľa toho, či plánujeme batoh nosiť pár rokov, alebo je to otázka jednej sezóny, vyberáme design. Kto si môže dovoliť kúpiť nový model každý rok, nech kludne siahne po nejakom extravagantnom módnom výstrelku. Kto nechce každoročne utrácať za batoh, nech volí niečo nadčasovejšieho, čo ho za rok neomrzí. Dievčatá nájdu parádne designové kúsky určíte v novej kolekcii batohov Roxy, alebo Vans, chalani, ktorí hľadajú niečo zaujímavého, sa môžu porozhliadnuť medzi novými modelmi Dakine.

Nike SBVans, alebo Dakine ponúkajú taktiež školské batohy so strapmi na uchytenie skate dosky, pre toho, kto po škole mieri do skateparku.

Viac skvelých batohov nie len do školy, nájdete na www.snowboard-online.sk

Hodnotenie:
Článok označený tagmi: dakine vans roxy quikislver snowboard online

Komentáre

0 komentárov
Aby si sa mohol zapojiť do diskusie musíš sa prihlásiť, ak ešte nie si registrovaný/á tak sa registruj tu, ak si registrovaný/á môžeš sa zúčastniť súťaží, hlasovať, predávať veci v bazári.
Bez prihlásenia môžeš komentovať prostredníctvom tvojho facebook konta!